Steun ons met uw donatie!

Wilt u Johannette en de Zomeracademie financieel ondersteunen?

Om Johannette met haar veelzijdige activiteiten als solist, programmeur, concertorganisator en bij haar educatieve projecten te ondersteunen, is de stichting Sparrowtree in het leven geroepen. Samen met Johannette creëert deze stichting een platform waar professionals, amateurs en publiek elkaar kunnen ontmoeten en waar nieuwe producties ontstaan.

Deze producties kunnen echter niet bestaan van kaartverkoop en subsidies alleen.  Wilt u ons helpen deze prachtige concerten en masterclasses, waaronder de tweejaarlijkse Zomer Academie,  te verwezenlijken? Steun ons dan met een gift.

De stichting heeft een culturele ANBI status. Hierdoor is uw gift onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar voor de belasting. Hier leest u daar meer over.

Hoe kan ik de Zomeracademie steunen?

Zomergast worden

Doneert u minimaal € 50 euro per jaar met een automatische incasso? Daar stellen wij graag iets tegenover.  Hier vindt u daarover meer informatie.

U kunt het machtigingsformulier  voor doorlopende of eenmalige giften downloaden en opsturen naar de Stichting Sparrowtree of contact met ons opnemen via info@sparrowtree.nl

Uiteraard is het ook mogelijk om te doneren met een overeenkomst periodieke schenking voor een periode van 5 jaar. De gift is dan voor 125% aftrekbaar van de belasting. De formulieren voor een periodieke schenking kunt u hier downloaden.

Cirkel van Zomer

Met een gift aan Stichting Sparrowtree van minimaal € 500,- per jaar gedurende vijf jaar maakt u deel uit van de Cirkel van Zomer.  De gift is voor 125% aftrekbaar van de belasting. De formulieren voor een periodieke schenking kunt u hier downloaden.

De Cirkel van Zomer is een betrokken kring muziekliefhebbers die zogezegd rond Johannette en haar projecten, zoals de Zomer Academie Zutphen, wil staan.

Eén keer per jaar komt men samen om in een informele sfeer te luisteren naar de resultaten van voorbije projecten en de plannen van Johannette voor de toekomst. Daarnaast ontvangt u uiteraard alle extraatjes van de Zomergasten.

Eenmalige steun

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen een eenmalige donatie te geven, door te storten op: NL76 TRIO 0254 8306 68 t.n.v. Stichting Sparrowtree Zutphen.

Sponsoring

Het is ook mogelijk om als bedrijf Johannette te sponsoren. Dit kan met geld, maar ook met diensten en/of materialen.  Ook hier staat uiteraard van onze kant iets tegenover.  U kunt contact met ons opnemen zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Voor al uw vragen over donaties of sponsoring kunt u contact opnemen met steun-ons@sparrowtree.nl